Om oss
Om oss

Välkommen att kika in hos en nytänkande Fastighetsbyrå!

Mäklare med fast och prisvärt arvode utan onödiga mellanhänder!

 

Vi är en helt fristående fastighetsbyrå som väljer våra samarbetspartners med omsorg, allt för att du som kund skall få det bästa. För dig som vill ha lite mer helt enkelt utan att det kostar mer.

 

Som helt fristående mäklarbyrå kan vi erbjuda Er en prisvärd och komplett mäklartjänst, utan att dra ner på kvalitén. Tvärtom kan vi ge mer till dig som kund. Nöjda kunder betyder allt för oss! 

Gårdshem Fastighetsförmedling -för en trygg bostadsaffär!

Här finns fastighetsmäklare med mångårig erfarenhet av mäklaryrket som tillsammans med fantastiskt duktiga lokala samarbetspartners blir ett komplett Team. Vi kan tillhandahålla alla de delar för att ge bästa service och förutsättningar för en lyckad fastighetsförsäljning för Er som kund. De flesta av oss är egna företagare som lever på just kundnöjdhet och långvariga relationer.
 
Vi har förmånen att ha hela Småland och dess omnejd som arbetsplats, egentligen har vi inga geografiska begränsningar alls!

Med specialistkompetens för förmedling av jord- och skogsfastigheter förmedlar vi alla typer av jord- och skogsfastigheter utan några geografiska begränsningar.

Vårt huvudområde är Kronoberg, södra Jönköpings län samt norra delarna av Skåne.

Vi samarbetar med planläggare och auktoriserade redovisningsekonomer som har lång erfarenhet med jord- och skogsfastigheter, så vi är även behjälpliga med upprättandet av skogsbruksplaner samt skatt och deklarationer i samband med din överlåtelse. 

 

En försäljning av jord och skogsfastighet kräver specialkunskap bland annat inom skog, ekonomi, skatter, juridik, marknadsföring och lantmäterifrågor. Vi hjälper säljare att lyfta fram hela fastighetens värde vid en försäljning.

Med stor kunskap och erfarenhet erbjuder vi förmedling av alla typer av privatbostäder. Vi vet vikten av ett proffsigt marknadsföringsmaterial och professionella bilder för att fånga intresse hos spekulanter. Lägg därtill mer tid för varje objekt blir förutsättningen än mer större för att du som säljare skall få ut maximalt pris för ditt hem. Vi samarbetar med proffsfotograf och homestylist. Välkommen med din villa, hästgård, fritidshus eller tomtmark. Vår inriktning här är främst vårt närområde, Rottne, Braås, Lammhult, Alvesta, Ramkvilla och Växjö och alla fantastiskt vackra små byar däremellan!

I vår roll som fastighetsmäklare är vårt uppdrag att hjälpa säljare och köpare att komma överens om villkoren i en fastighetsförsäljning. Varje uppdrag är unikt och ofta tidskrävande.

Det vet vi om när vi tar oss an ett uppdrag och du skall veta att vi avsätter den tid det krävs för att varje affär skall bli så lyckad och bra som möjligt. För både säljare och köpare. Som helt fristående och oberoende mäklarfirma har vi förutsättningar att vara flexibla och lyhörda för vad våra kunder vill ha.

En önskan att kunna arbeta mer personligt och skapa utrymme för att lägga mer tid på varje uppdrag och kundrelation ledde till att starta Gårdshem Fastighetsförmedling.

Vi vet hur man ger fastigheten de bästa förutsättningarna att bli såld till bäst pris!

 

Funderar du på att sälja din fastighet?
Kontakta oss

 

Nytt fält